Bag om Gourmetbutik.dk

Velkommen til Gourmetbutik.dk

Gourmetbutik.dk er skabt og drives ud fra en passion om mad og alt, hvad der sig dertil hører. Drikkevarer, tilbehør, køkkengrej, servering - you name it. Derfor finder du hos os gourmetprodukter, specialiteter og køkkentilbehør, der er udvalgt og afprøvet af os. Vi bruger meget tid på at udvælge de leverandører, som lever op til de krav, vi har til god smag og indbydende udtryk. Vi bestræber os på at have et sortiment af både produkter du kan bruge til hverdag, festlige anledninger og som perfekte gaver. Produkter som madelskere værdsætter og eksperimentere med.

Hvem står bag Gourmetbutik.dk?

Gourmetbutik.dk ejes af mig, Camilla. Jeg er 29 år og bosat i det nordlige jylland, nærmere betegnet Hjallerup. Jeg elsker at lave mad (altså hverdagsmaden er ikke altid så sjov, men det prøver jeg at lave om på ;)). Elsker at smage mad, eksperimentere, anrette og imponere. Men jeg er altså ikke ene om denne passion. Jeg har på en eller anden måde fået "smittet" min kæreste Rasmus, der på 12. år har været min trofaste klippe og evige kilde til smil og grin. Rasmus er blevet knivskarp til det med finere madlavning og ynder ligesom jeg at prøve nyt, men tager det altså ikke så pænt, når nye eksperimenter ikke går helt efter hensigten - for det hænder (desværre) også herhjemme, men jeg har jo ladet mig fortælle at fejl er dem, vi lærer mest af. Det er dog ikke kun Rasmus og jeg, der bor på matriklen i Hjallerup. For sammen har vi vores absolut største bedrift og kærlighed, nemlig vores søn Felix på 3 år. Felix ELSKER mad og vil meget gerne deltage i madlavningen, hvilket er enormt hyggeligt (det meste af tiden i hvert fald). Der er altid en kæmpe glæde omkring spisebordet herhjemme fordi mad = lykke - til gengæld kan "monsteret" vise sig, hvis sulten bliver for stor og madlavningen går for langsomt (det gælder nu både hos far og søn). 

Min ambition er at skabe et univers med inspirerende opskrifter - både med produkter fra Gourmetbutik.dk når det skal være lækkert og nemt, når retterne skal tilføjes ekstra smag og med hjemmelavede elementer. For sagen er, at det afspejler vores verden. Og den vil jeg også gerne invitere dig med ind i, hvorfor der er en blog under udarbejdelse og et nyhedsbrev, der snart for en genopstandelse. Her vil du både kunne få inspiration til hverdags- og gæstemad, til gaveideer og køkkenindretning. 


Gourmetbutik er blevet skabt under store overvejelser hvor vi grundlæggende er blevet inspireret via vores forkærlighed for mad. Der findes sider som forhandler dele af de produkter, som du vil finde på Gourmetbutik.dk, men få specialisere sig inden for madvarer og tilbehør, udelukkende. Vi tror på, at produkterne og servicen bliver bedre når kendskabet er større. 

Vi glæder os til at invitere inden for.

De bedste hilsner

Camilla og familien - Gourmetbutik.dkUndgå stress og lad Gourmetbutik.dk give dig et kvalificeret bud på, hvilke delikatesser der passer til netop din menu eller hvilken gavekurv der kan glæde dine kære. 


Bag om Gourmetbutik ApS

Bag Gourmetbutik ApS står et passioneret team på 3 hoveder. Et par der har været sammen i 12 år til trods for, at alderen "kun" lyder på 30 og 32 år. Vi hedder Camilla og Rasmus - passionen for mad og drikke er helt sikkert én af tingene, som har ført os sammen i tidernes morgen - også selvom vi dengang kun var 18 og 20 år. Og hvem er det tredje hoved så, tænker du måske? Det er en kritisk smagsdommer, der giver sine meninger til kende, råt for uforsødet. Chefen. Vores 3 årige søn, Felix ;-)


Har du brug for at komme i kontakt med en af os? Klik på nedestående. 

Skal du bruge hjælp? Så send mig endelig en mail :)