Økologisk Espresso (Bønner) - Corcasan

65,00 kr.

Økologiske espressobønner med noter af chokolade og klemmentiner


Kaffen fra Corcasan kooperativet har fyldige noter af chokolade og pekannødder med en let syrlig afrunding af klementiner. Kaffen stammer fra kaffekooperativ Corcasan, som ligger i den nordlige del af Nicaragua. Kooperativet består af 248 familiedrevne kaffefarme, som producerer økologisk kaffe.

FAKTA

  • Land, Region: Nicaragua, Madriz
  • Højde: 1300-1400 m.o.h.
  • Behandling: Vasket, afrikanske senge
  • Sort: Arabica (Caturra, Pacamara, Maragohype)
  • Risteprofiler: Mellemristet og espresso


Kaffen fåes både i espressobønner som her eller som formalet.

OM CORCASAN
Corcasan har et stort fokus på at uddanne sine medlemmer. Det indebærer fx

  • at opsamle regnvand og genbruge det i produktionen af kaffe.
  • at udvikle biodiversiteten på kaffemarken ved at plante banan- eller guavatræer, som skaber nødvendig skygge for kaffen.
  • at ansætte flere kvinder for at styrke ligheden mellem kønnene.

Det er igennem disse og flere tiltag, at vi sammen med Corcasan kan levere kaffe, som ikke bare smager fantastisk, men som også sætter et positivt aftryk på lokalsamfundet og naturen i San Juan Del Rio Coco.

 

Espresso til café latte

Bruger du espressobønner til at lave café latte? Så må du ikke snyde dig selv for den ultimative oplevelse ved at afslutte din kaffe med en lille sjat kaffesirup. Du kan f.eks. få én kaffesirup med karamel eller er du mere til kaffesirup med vanilje?



1
+
Tilføj til kurv