Økologiske Espressobønner fra Nicaragua

Økologisk Espresso (Bønner) - Leonel Valladares

65,00 kr.

Økologiske espressobønner med honningsødme


Går du op i smag, duft og bæredygtighed hvad angår din kaffe? Med kaffe fra kaffebonden Leonel Valladares får du en smags- og duftoplevelse, der giver smil på læben og glæde i maven. Kaffe har frugtige noter af fersken og en rund honningsødme, der afsluttes med en eftersmag af lys chokolade og mandler. Absolut den bedste kaffe for dig, der elsker en afbalanceret smag med en let sødme.

Kaffen fåes både i espressobønner som her eller som formalet.

Kaffebonden Leonel, der ejer den lille kaffegård Santa Prisca i Nicaragua, går op i naturen og dét at efterlade en bedre verden til sine børn. Han mener ikke, at sprøjtemidler er nødvendige for at kunne producere kaffe af højeste kvalitet, og laver derfor sit egen økologiske gødningsmiddel ved at kompostere kaffebærene med husdyrsefterladenskaber. Bæredygtighed når det er bedst.

Oplysninger om kaffebønnen:
- Land, Region: Nicaragua, Nuevo Segovia
- Behandling: Vådmølle og tørret i ophøjede afrikanske senge
- Sorter: Caturra, Maragogype, Catuai amarillo
- Risteprofil: Mellemristet eller Espressorist (link)

Hvorfor skal du vælge lige denne kaffe:
  • fantastisk smag!
  • økologisk
  • rund, frugtig og nøddeagtig
  • bæredygtig

  

Espresso til café latte

Bruger du espressobønner til at lave café latte? Så må du ikke snyde dig selv for den ultimative oplevelse ved at afslutte din kaffe med en lille sjat kaffesirup. Du kan f.eks. få én kaffesirup med karamel eller er du mere til kaffesirup med vanilje?
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager