Økologisk maltbrødblanding

Brødblanding - rustic dawn (øko.)

60,00 kr.

Økologisk maltbrødsblanding fra Nicolas Vahé

Forkæl dig selv og dine kære med denne lækre maltbrødsblanding fra Nicolas Vahé. Det bliver ikke meget nemmere eller meget mere lækkert!

En weekend morgen med et fyldt brunchbord inklusiv dette luftige og lækre brød vil uden tvivl blive et hit.

Alt du skal tilsætte brødblandingen er vand, salt og gær, og efter en lille tur i ovnen så har du et friskbagt brød eller en kurv med boller. Valget er dit!


Brødblandingen er 100% økologisk og indeholder hvedemel, grahamsmel og mørk maltmel, der giver det et mørkt og rustikt udtryk - heraf navnet Rustic Dawn.

OBS! Du skal ælte dejen rigtig godt - først vil den virke meget tynd, men jeg garanterer, at den samler sig. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Økologisk brødblanding - sprødt, nemt og velsmagende nybagt brød

Forkæl din familie og dig selv med denne lækre brødblanding fra Nicolas Vahé - det bliver ikke meget nemmere og bestemt ikke meget bedre. Som tilbehør til en lækker fyldig suppe eller til et fyldt brunchbord vil dette luftige og lækre brød uden tvivl blive et hit. Alt du skal tilsætte brødblandingen er vand, salt og gær, og efter en lille tur i ovnen så har du et friskbagt brød eller en kurv med boller. Brødblandingen er 100% økologisk og indeholder hvedemel, grahamsmel og mørk maltmel, der giver det et mørkt og rustikt udtryk - heraf navnet Rustic Dawn.

Bland brødet sammen (gerne i køkkenmaskine) aftenen før du skal bruge det og lad det hæve natten over (op til 24 timer). Dagen du skal bruge brødet vender du dejen ud på et bord med olie og former det til enten boller eller et brød - her handler det om, at røre så lidt ved brødet som muligt. Lad det så hæve i 30 min. og bag det ved 240 grader i 10-25 minutter. 

Indhold: 
81,7% hvedemel, 18,3% grahamsmel. Kan indeholde spor af: byg, havre og rug.

Næringsindhold (per 100g.):
Energi (kj): 1512
Energi (kcal): 357
Fedt: 1,6
- mættede: 0,2
Kulhydrater: 73,5
- heraf sukkerarter: 0,6
Fibre: 5,2
Protein: 9,4
Salt: 0,01