Opbevaringsglas med messing - 9,5 cm.

44,00 kr.

Opbevaringsglas med messinglukning fra House Doctor - 9,5 cm. høj

Med de gennemsigtige opbevaringsglas fra House Doctor, får du praktisk og yderst smuk opbevaring til dit køkken. Vario fra House Doctor er et flot opbevaringsglas med messing lågs lukning, som gør det ideelt til madvarer. Måske til hjemmelavet marmelade, til servering af desserter eller til servering af yoghurt på brunchbordet?

Den fine messing lukning gør opbevaringsglasset virkelig fint, og vil pynte i dit køkken - kombiner gerne et eller flere af denne størrelse med et stort glas, hvilket giver et smukt udtryk i køkkenet. Endnu bedre er det hvis indholdet har lidt forskellige nuancer og strukturer.

Opbevaringsglassene kan også bruges andre steder end i køkkenet. Brug det f.eks. på badeværelset  til opbevaring vatrondeller og vatpinde eller på børneværelset til perler.


Tip!

Brug de smukke glas til portionsanretninger - det ser fantastisk ud på bordet. F.eks. med en god yoghurt toppet med sirup og frisk frugt eller en dessert som tiramisu, chokolademousse eller en trifli. Det er således noget, der kan forberedes på forhånd, sættes på køl og tages ud ved servering. 

Glasset skal vaskes i hånden.

Mål:
Dia.: 8,2 cm.
H.: 9,5 cm.

 
1
+
Tilføj til kurv