Pasta med Citron

29,00 kr.

Pasta med citron & hvid peber Bland pastaen med én bøtte citronpesto, der er fremstillet til formålet, og du vil ikke have et øje tørt.

Pasta skal have smag og bid, og det drejer sig i høj grad om gode råvarer og om konsistens. Denne friske danske pasta er lavet med danske økologiske æg, hjemmetlavet bornholmsk durumhvede kun tilsat lækre krydderier, hvilket giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Pastaen er poteinrig og sund og mætter dobbelt så godt som almindelig pasta grundet det høje proteinindhold. Beregn derfor kun 50-60 g pr. portion i forhold til almindelig pasta, hvor der oftest regnes 120-130 g, for at blive mæt. Iøvrigt indeholder en almindelig portion frisk pasta næsten dobbelt så mange kalorier som en portion af Pastarigets pasta, hvilket også er værd at holde sig for øje.

Pastariget producerer ægte dansk pasta lavet af bornholmsk durum, 20 % friske danske økologiske æg og naturlige krydderier. Durumhveden dyrker de på egne marker, hvilket kun er muligt på grund af det milde klima på Bornholm.

Pastariget imponerer italienerne og er vindere af Børsens Fødevarediplom.

Ingredienser:
58% Bornholmsk durummel, 20% danske helæg, 20% bornholmsk hvedemel, æterisk citronolie og peber.

Næringsindhold pr. 100g.:
Energi (kcal): 264
Energi (kj): 1544
Fedt: 2,7
- mættede: 0,8
- umættede: 0,8
Kulhydrat: 68
- sukkerarter: 2,6
Kostfibre: 3,4
Protein: 16
Salt: 0
1
+
Tilføj til kurv